bio-forum.pl

książeczka o grzybach Prof. Wojewody

bez logowania - można przeglądać

od kwi.2004

1. książeczka o grzybach Prof. Wojewody

Widziałam dziś w Tesco atlasik prof. Wojewody z 74 fotografiami najpopularniejszych grzybów i króciutkimi opisami - dla osób początkujących. Kosztował 11, 50. Twarda oprawa.

od sie.2002

2. książeczka o grzybach Prof. Wojewody
23.wrz.05 18:19
"pimpek"

Mam coś takiego: Wojewoda, Wł., 2003, Poradnik Grzybiarza, Pruszyńki i s-ka

76 gatunków grzybów

11, 90,- PLN

to jest to samo?

od kwi.2004

3. książeczka o grzybach Prof. Wojewody

Tak, to samo.

od wrz.2005

4. książeczka o grzybach Prof. Wojewody
24.wrz.05 08:51
Piotr D. "piotrd"

Jeśli za książeczkę z 76 gatunkami chcą 12zł to moim zdaniem dużo bardziej opłaca się kupić u Admina jego atlas na CD.

od kwi.2004

5. książeczka o grzybach Prof. Wojewody

Naturalnie. Ja po prostu dałam znać, że coś takiego jest. Jeżeli ktoś zainteresowany jest grzybami tylko troszkę, może sobie wydać 12 zł. i będzie wiedział, czym się różni borowik od zasłonaka - uniknie zatrucia. Zobaczy muchomora sromotnikowego. Taki nie wyda więcej pieniędzy, bo i po co? Prawda? :)

od kwi.2004

6. książeczka o grzybach Prof. Wojewody

Widziałam w kiosku atlasik grzybów naszego Marka S. Nie miałam czasu, więc pobieżnie go przejrzałam. Ok. 18 zł. Myślę, że to też wydanie dla początkujących. Miękka okładka.

od wrz.2004

7. książeczka o grzybach Prof. Wojewody

Ja też widziałem ten atlasik w kiosku.

Tak sobie stoję w kolejce do ksero i naglę spostrzegem, że pomiędzy gazetami leży coś ze znajomymi zdjęciami na okładce, nazwisko autora też wydało mi się znajome <rotfl>

Całkiem fajny;-)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji