bio-forum.pl

Gdzie jechac na grzyby w małopolsce mieszkam w Krakowie

bez logowania - można przeglądać

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

1. Gdzie jechac na grzyby w małopolsce mieszkam w Krakowie
31.lip.04 20:27
Mariusz Burek (Mariuszburek) ("Mariuszburek")

Pomóżcie mi nie wiem gdzie pojechac na grzybki aby coś nazrbierac jakies kozaczki czerwone, podgrzybki i prwdziwki. Byłem dzis pod olkuszem przez 3 godzinki i nic nawet papierzaka: (( (

POMOCY

od sie.2002

2. Gdzie jechac na grzyby w małopolsce mieszkam w Krakowie
2.sie.04 11:06
"pimpek"

idz na stronę Zenita - www.grzyby.and.pl[grzyby.and.pl] - on jest specem od Małopolski.

3. Gdzie jechac na grzyby w małopolsce mieszkam w Krakowie
2.sie.04 15:49
marek kopeć (Marcos) ("Marcos")

Nie przejmuj sie Mariusz. Wczoraj byłem w Gołaczewie koło Wolbromia i przywiozłem 4 grzyby -

1 koźlarz babka, 1 kożlacz żółtopomarańczowy, 1 podgrzybek zajączek i 1 kurka. Pozostało nam czekać na lepsze czasy. Zapewne jeszcze w tym roku koźlarzy czerwonych i innych nazbierasz. Hej

od kwi.2004

4. Gdzie jechac na grzyby w małopolsce mieszkam w Krakowie

Czy u Was popadało? Jeżeli nie było porządnego, średniego, długiego deszczu, nie będzie grzybów.

5. Gdzie jechac na grzyby w małopolsce mieszkam w Krakowie
2.sie.04 19:59
marek kopeć (Marcos) ("Marcos")

Jolu, od ubiegłego poniedziałku lało z krótkimi przerwami i w lesie jest wystarczająco mokro. Pewnie grzyby się wysypią tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość. W piątek byłem niedaleko Krakowa i już było sporo kurek i zaczął się "wykluwać" koźlarz czerwony i dębowy. Tego ostatniego niestety zbiera się tutaj bardzo pojedynczo. Hej.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji