Po dość długim czasie, kiedy zaglądałam na forum z doskoku i odkładałam większość przesyłanych suszków pod biurko - wracam powoli. Dopięłam prawie do końca wszystko, co było związane z przygotowaniem i napisaniem pracy doktorskiej i 3 czerwca mam obronę. Mam nadzieję, że teraz uda mi się wyciągnać rejestr "na bieżąco" i będę częściej niż zwykle pisać "mikroskop" w odpowiednich wątkach;-)
Trzymajcie kciuki:-)))
Aha - obrona to otwarta "impreza", więc jak ktoś miałby ochotę potowarzyszyć mi to zapraszam.
Aniu - trzymam kciuki!! W końcu kto ma obronić jak nie Ty?:-))))
Aniu, ja też trzymam mocno.
Kciuki za... sprawne wyciaganie rejestru na prostą:-)) mam 600 zgłoszeń do przejrzenia:-)))
A pamiętasz Aniu, że na Twoją prośbę czekam od wielu miesięcy ze zgłaszaniem swoich znalezisk z kilkunastu miesięcy?;) Nie przerażaj się jednak, poczekam jeszcze trochę, aż będzie Cię trochę więcej widać zza tej suszkowej góry;)
Powodzenia Aniu na obronie!!! Jakbyś podała godzinę rozpoczęcia to byłoby nam łatwiej trzymać kciuki:-)
Dzięki:-)
9-ta rano.
Pamiętam:-)))) Zjadę z zaległościami do 500 zgłoszeń i ogłaszam "Pełną Dostępność Nawet Dla Najaktywniejszych Zgłaszaczy":-))
Aniu, trzymam kciuki bardzo mocno już od dziś!:-)))
Kciuki trzymam w dłoniach
dłonie w kieszeniach
kieszenie w spodniach
a spodnie na sobie
nie ma siły żebym puścił;-)
Aniu w Poznaniu ta impreza?
Tak. UAM, Wydział Biologii, ul. Umultowska, parter, sala koło Dziekanatu.
9-ta rano:-)
Trzymam kciuki...: D: D: D
Ostatnio rzadko zaglądam do "towarzyskich" więc tym większa dla mnie niespodzianka: D
Przypominam wszystkim!!
3 czerwca 2008 godz. 9: 00 ( wtorek)
Wszyscy trzymamy kciuki!!!!
(wypowiedź edytowana przez old_rysiu 27. maja. 2008)
Aniu, nic się nie bój! To już naprawdę gładko przechodzi. Wiem po sobie.
Jak tam, recenzje dobre? Próba generalna autoreferatu była? Miejsce na bankiet zamówione?
Aniu! Pomorze też będzie trzymać KCIUKI!!!
MUSISZ SIĘ OBRONIĆ!!!
Wierzymy w Twoje możliwości i siłę POZYTYWNYCH MYŚLI GRZYBOMANIAKÓW!!!!
Nie boję się:-) czuję pewną ekscytacje tą sytuacją:-))
Recenzje dobre,
próba generalna - właśnie wróciłam;-)
bankiet (??) obstalowany (na tym wydziale, na którym się bronię korzysta się po prostu z bufetu wydziałowego)
ba, nawet kwiatki zamówiłam już
Chyba zacznę się po prostu cieszyć, że będę mogła iluś osobom na raz opowiedzieć o moich badaniach. Ale za kciuki za płynność i sensowność mojej gadaniny wdzięczna będę:-)
Formalność...;-)
A zatem kciuki za ostatnie wymienione przez Ciebie, Aniu, trzymane już są, a wierzę NIEZMIENNIE, że Twoja "gadanina" płynną i sensowną będzie!!!!!:-)))))))))
Wtorek - 3 czerwca godz. 9: 00 Będziemy trzymać kciuki - pamiętamy!
Tak! Pamiętamy!!!
A jak wspomniałaś, Aniu, że 'zaczniesz się po prostu cieszyć, mogąc iluś osobom na raz opowiedzieć o moich badaniach' - TAK TRZYMAĆ!!!!!:-)))))
Dzisiaj!!! 9: 00 CAŁA POLSKA TRZYMA KCIUKI!!!:-)))
Już za pół godziny!!:-)
PAMIĘTAM i już TRZYMAM - za dobre samopoczucie na początek i JASNOŚĆ i tak zawsze jasnego umysłu:-)))
Pewnie, że cała! Aniu, powodzenia!!!
no to zostały minuty...
Tadam!!! Mamy już panią doktor:-) Gratulacje w osobnym wątku:-)
no przecież pisałem że formalność...
:-) dzięki serdeczne za dobre myśli:-)))
Dzień pełen wrażeń. Mam nadzieję, że Pimpek napisze kilka słów o tym, jak udała Mu się wizyta w Poznaniu:-)))))
Dziękuję towarzyszącym mi na sali, pod salą;-))) i wirtualnie.
Gratulowałem już, ale tego nigdy za wiele;)
Nie byłbym pewien tego czy Pimpek napisze o tym kilka słów, bo to był wyczyn nie lada, choć trudno o jednoznacznie pozytywną ocenę tego przedsięwzięcia;D