bio-forum.pl

Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

bez logowania - można przeglądać

od gru.2006

1. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)
20.gru.04 10:20
Wojo Pusz "wojtek_pusz"

Wiem, że szanowny operator MS może się na mnie wkurzyć za taki wątek ale co mi tam :)

Chciałbym wszytskim grzybolubom życzyć w ten czas świąteczny samych radości i spokojnych świąt, a w Nowym Roku by żaden okaz Fungusa nie skrył się przed naszymi oczami...

No i hektolitrów zupy grzybowej na wigilijnym stole :)

od kwi.2001

2. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)
20.gru.04 10:32
Marek Snowarski "admin"

Musze popracować nad swoim "wizerunkiem publicznym" :).

Nie ma animowanych obrazków to jest ok. Wręcz pochwalę za stworzenie wątku życzeniowego :)

Wojtku - nie wiem, czy zauważyłeś, ale wczoraj pojawiły się ciekawe informację w wątku [bf#3771] - pozyskuj bo warto! :)

od kwi.2004

3. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

Co do grzyba świątecznego:

Wyleciało mi dziś z ręki na podłogę litrowe wiadereczko bardzo mocnego wywaru z grzybów ( to był smak z dwóch litrowych słoików suszonych grzybów). Wylało się wszystko!!! Zapach zwala mnie z nóg, ale nie mam zamiaru przesuwać mebli, żeby toto powycierać.: (: (: ( Czy ktos mi współczuje? Potrzebuję tego

od kwi.2004

4. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

Jaki poniedziałek taki tydzień. twu twu twu

Oby się nie sprawdziło Jolu.

od lip.2004

5. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

Koniecznie meble przesuwać!!! A potem...

Mam nadzieję Jolu, że wzięłaś czystą ściereczkę, ściągałaś wywar z podłogi i z powrotem do garnka przez gęste sitko, co by się wywar nie zmarnował:-)))

Tak naprawdę to współczuję i jestem duchem i sercem z Tobą w nieukojonym żalu po niepowetowanej stracie:- (( (

od kwi.2004

6. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

Wylałam, do zlewu. A przez moment nawet gdzieś tam sobie tak pomyślałam. Ale to chyba grzybodiabełek mnie podpuszczał...

od sty.2004

7. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)
20.gru.04 21:23
Andrzej "mel_My5B"

Chciałbym serdecznie podziękować Ci Wojtku za życzenia dla grzybolubów (chyba mogę za takiego się uważać, skoro lubię grzyby jeść, zbierać, oglądać itd.). Tobie również wszystkiego najlepszego no i żebyś znalazł grzyba jakiego jeszcze nikt nie widział:-)

od wrz.2004

8. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)
20.gru.04 21:34
Maciej Malec "maciej_m"

Ja również życzę wszystkim grzybiarzom, grzybolubom, grzyboznawcom i mykologom owocnych zbiorów przez cały rok, nawet w zimie. I żeby to forum dalej się rozwijało i działało na wieki, bo jest bardzo, bardzo super.

Pozdrawiam.

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

9. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)
21.gru.04 18:27
Wojciech Pleskot ("voitech")

Wszystkim grzybowym "świrom" życzę wyśnionych zbiorów.

od kwi.2004

10. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

Tyz piknie

od wrz.2004

11. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)
21.gru.04 21:08
Maciej Malec "maciej_m"

Ja życzę również wszystkim grzybofotografom udanych zdjęć:-)

od maj.2003

12. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)
22.gru.04 12:32
Anna Kujawa "AniaK"

Frumowiczki i Forumowicze (czytający, zaglądający piszący....) świąteczności radosnych,

nadchodzącego roku twórczego (nie tylko grzybowo) ze spełniajacymi się marzenami, realizującymi zamierzeniami,

w zdrowiu (bez reumatymu, nadwyrężonych kręgosłupów i innych dolegliwości przeszkadzających w łażeniu po terenie:-)

z dostateczną ilościa czasu, żeby zmieścić w dniach wszystko, co się chce;-)

Wszystkiego dobrego:-)))

od kwi.2004

13. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)
koz

Życzę wszystkim, co by w radości i dostatku świętowali, a nadchodzący roku w młodzieńczym zdrowiu, twórczej pracy i szczęściu opływali.

Wszelkiej pomyślności i wszystkiego najlepszego.

(wiadomość edytowana przez Vito_miks 22. Grudnia. 2004)

od gru.2003

14. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

MIKOŁAJA W KOMINIE,

BOROWIKÓW ILE SIĘ NAWINIE,

KUREK PEŁNĄ SKRZYNKĘ,

NOWĄ CYFRÓWKĘ POD CHOINKĘ,

BY NIE ZAPOMNIEĆ KAŻDEGO GRZYBOWYSKOKU

W NOWYM 2005 ROKU!

od wrz.2004

15. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

Również ja życzę wszystkim szczęścia i pomyślności (szczególnie przy szukaniu grzybów), a także wiele zdrowia (bo bez tego ciężko po lesie chodzić). Aby kosze były zawsze pełne, a znajdowane okazy sprawiały wielką radość (te jadalne w potrawach, niejadalne zaś niech cieszą oko):-)

od paź.2004

16. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

Wychodzi na to, że ja chyba ostatnia dołączam się do ogólnoforumowych świątecznych życzeń. Ale jestem chyba usprawiedliwiona, od 3 tygodni wojowaliśmy z komputerem...

Boze Narodzenia

A więc życzę wszystkim ciepłych, słonecznych świąt Bożego Narodzenia w miłej rodzinnej atmosferze a w Nowym 2005 roku dużo zapału w leśnych wędrówkach i Wieeelkiego Grzyba!!!

od maj.2002

17. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

Elma! Myliłaś się bo ostatni jestem ja (na razie:-).

Wszystkiego dobrego, spełnienia grzybowych i niegrzybowych marzeń oraz duuuuużo czasu na leśne eskapady!

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

18. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)
23.gru.04 20:43
"M." (b/log.)

Z najlepszymi życzeniami. Zdrowia i radości. Pozdrawiam serdecznie :)

od lip.2004

19. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

Najszczersze życzenia dla wszystkich forumowiczów tego forum, dla forumowiczów forum Zenita, dla wszystkich którzy prowadzą strony o grzybach, strony przyrodnicze, dla wszystkich którzy lubią, kochają przyrodę i kontakt z nią:-)))

(wiadomość edytowana przez Bogdan 24. Grudnia. 2004)

od lip.2004

20. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

od kwi.2004

21. Grzyb Świąteczny (życzenia świąteczne 2004)

A właśnie, że ja jestem ostatnia! Wszystkim grzybiarzom życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Jola :)

wątek zamknięty ⊗ - właściwe miejsce dla dyskusji jest w innych wątkach oznaczonych ⊙ poziom wyżej lub w innym dziale forum
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji