bio-forum.pl

Kątnik domowy a'la ptasznik

bez logowania - można przeglądać

od paź.2007

1. Kątnik domowy a'la ptasznik
Kątnik domowy w rozmiarze XXL" WIDTH="" HEIGHT="

Wyobraźcie sobie: otwieracie drzwi od domofonu, przyświecając sobie latarką, po czym unosicie wzrok i w odległości 30 cm, na wysokości swojej twarzy, widzicie coś takiego:

Uwierzcie, wrażenie jest naprawdę mocne.

Kątnik domowy w rozmiarze XXL_02" WIDTH="" HEIGHT="

Kątniki domowe rzadko widuje się w ogóle, a co dopiero takie w "maksymalnie osiąganych rozmiarach"...

Mnie ta przyjemność spotkała pół godziny temu:-)))

Siedział sobie spokojnie i pozował, ale kiedy już się ruszył... Jest bardzo szybki, biega niczym sprinter, pokonanie czterech metrów balkonu zajęło mu dosłownie kilka sekund. Ewidentnie pragnął wejść przez zapraszająco otwarte drzwi do ciepłego mieszkania i się zadomowić, ale kiedy wbiegł na wycieraczkę, moja M. nie wytrzymała nerwowo - chwyciła ją i wyeksmitowała gościa za balkon:-)

od wrz.2006

2. Kątnik domowy a'la ptasznik

Śliczny! :)

od paź.2007

3. Kątnik domowy a'la ptasznik
katnik gotowy do biegu" WIDTH="" HEIGHT="

Dorzucę jeszcze zdjęcie lepiej pokazujące jego rozmiary "w realu, na oko" (obok skrzydełko klonu dla porównania). Właśnie zszedł ze ściany i zatrzymał się na chwilkę, zaraz zacznie biec:

od kwi.2008

4. Kątnik domowy a'la ptasznik

Uwielbiam je. Po mojej piwnicy biega jakieś 10 takich. (mniejsze i większe) Często

widzę je jak sobie żyją (obserwuję). UWIELBIAM JE!

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji