bio-forum.pl

"Botany: an introduction to plant biology", James D. Mauseth - książka, którą trzeba mieć

bez logowania - można przeglądać

od paź.2007

1. "Botany: an introduction to plant biology", James D. Mauseth - książka, którą trzeba mieć

Ponieważ od nastu lat udzielam się niemal tylko i wyłącznie na forum grzyby. pl, no to niewiele osób wie (a właściwie chyba nikt, na pewno nikt z "grzybowych"), że onegdaj studiowałam ogrodnictwo na Akademii Rolniczej w Szczecinie. Przeprowadzam się, robię porządek i właśnie znalazłam fantastyczny podręcznik z tamtych czasów. Każdy, kto interesuje się botaniką, powinien mieć tę pozycję. Główne rozdziały są wciąż aktualne, przecież to uniwersytecka biblia botaniki, w dodatku fenomenalnie wydana, stan praktycznie idealny (bardzo książki szanuję, zwłaszcza tak drogie).

Za darmo nie oddam (ha, kiedyś to były kosmiczne pieniądze!), jednak w porównaniu z ceną najnowszego wydania oferuję za bezcen.

Książkę wystawiłam na olx, myślę, że komuś z forum "roślinnego" naprawdę może posłużyć, bo tutaj są osoby faktycznie zainteresowane dziedziną. Dlatego publikuję tego posta.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji