bio-forum.pl

maleństwa dla Piotra

bez logowania - można przeglądać

od cze.2005

1. maleństwa dla Piotra

rosły sobie takie poniżej 3mm na kilkucie buka2

stawiam, że to nie purchawki :))))

od sie.2002

2. maleństwa dla Piotra
7.sie.05 23:22
"pimpek"

Joj, znowu jakaś Typhula. W "Mała Flora Grzybów I, t. 4" jest klucz.... ale strasznie ciężki.

To jest podstawczak :) Śliczniutki, no i fotki dobre. No.... bo przecież nie jest to śluzowiec, co?

od cze.2005

3. maleństwa dla Piotra

Piotrze, choćbym nie wiem jak się wysilał, to... nie wiem po prostu co to jest. Staram się robić zdjęcia wszystkiego w moim ulubionym kawałku lasu koło Łodzi, z nadzieją, że ktoś będzie chciał eksylat i podejmie się oznaczenia.

Dziekuję za dobre słowo, ale sam wiem że powinny być lepsze, uczę się, a w przyszłym roku pomyślę o dosprzętowieniu cyfrówki :)

od cze.2005

4. maleństwa dla Piotra

Maleństwa po przyniesieniu do domu zaczęły szybko ciemnieć (kolory trochę przekłamane)

od wrz.2004

5. maleństwa dla Piotra

Chyba jednak śluzowce...

Zobacz na rano, czy nie wysypuje się z nich proszek, nie wystaje "gąbka" itd.

Jak zauważysz coś podejrzanego, to zrób fotkę.

od wrz.2004

6. maleństwa dla Piotra

[pod podanym linkiem NIE MA już obrazka: 500\ Can\'t\ connect\ to\ www\. plant\. uga\. edu\: 443\ \ (Name\ or\ service\ not\ known\)]

Bardzo podobne, tylko pomarańczowe...

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji