bio-forum.pl

Co jest na zdjęciu?

bez logowania - można przeglądać

od gru.2003

1. Co jest na zdjęciu?

Do wygrania naklejki Bio-Forum:-)

Jest to związane z grzybami...

od paź.2005

2. Co jest na zdjęciu?

Purchawka?

od paź.2005

3. Co jest na zdjęciu?

Księżyc:-)

od paź.2004

4. Co jest na zdjęciu?
29.paź.07 20:12
Elmira Brzozowska "elma"

Purchawica olbrzymia (Langermannia gigantea)

????: o)): P

od lut.2007

5. Co jest na zdjęciu?

Rysiu jak się dobrze przyjrzeć to widać Twardowskiego zbierającego grzyby w kraterze Kopernika:-)

od wrz.2006

6. Co jest na zdjęciu?

Mi to na scleroderma areolatum wygląda. Mirki suszka masz? :)

od paź.2005

7. Co jest na zdjęciu?

Kiedy rozwiązanie zagadki? Wiem, czekasz, aż ktoś prócz mnie odpowie prawidłowo - w końcu ja mam tych nalepek od groma i też wysyłam komu można.:-)

Wracając do fotografii. Nie wiem dlaczego wybieracie wśród grzybów. Przecież na czarnym niebie ( w nocy) nie rosną grzyby.:-) Fotka ma związek z grzybami - więc księżyc - jak świeci to grzyby rosną:-)

Może jest jakaś gwiazda nazwana jak grzyb. Nie jestem astrologiem ale i tego nie wykluczam:-)

od gru.2003

8. Co jest na zdjęciu?

Podobno jak księżyc w pełni to grzyby rosną. Jak dla mnie to może lepiej je widać, jak ktoś zbiera w nocy...:-)))

Zestaw naklejek trafi do Elmy-jak chce :)

od paź.2005

9. Co jest na zdjęciu?

Więc purchawica. Gratulacje dla Elmy:-)

od gru.2003

10. Co jest na zdjęciu?

To, że Elma dostanie naklejki nie oznacza, że zgadła co jest na zdjęciu. Została uhonorowana za odpowiedż najbardziej zbliżoną.... do księżyca.

od paź.2004

11. Co jest na zdjęciu?

Pewnie, że chcę naklejki hahaha!!

To nie purchawica???? Buuuuu......: (( (( (

Mirki - wysyłam adres na priv.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji