bio-forum.pl

PO ZLOCIE - bardziej grzybowo

bez logowania - można przeglądać

od lip.2002

1. PO ZLOCIE - bardziej grzybowo

Na początku WSZYSTKIM serdecznie dziekuję za wspaniały weekend. Cała moja rodzinka łacznie z Tajgą bawiła się dobrze w dobrym towarzystwie i chce jeszcze!!

Zdjęć zlotowych nie zamieszczam. Raz, że ich nie robiłem:-))) Rysiu - płytka! A dwa wszystko już zostało pokazane. Ja natomiast fotograficznie najbardziej cieszę się ze znalezionych grzybów. I takimi fotkami pozwolę się pochwalić:-)))

Wszechobecna i tajemnicza Tulostoma fimbriatum. Była jeszcze Tulostoma brumale ale ją przegapiłem..

Rosła na mchu w okolicach Grzybodajnego Płotu - Arrhenia spathulata - Języczek strefowany.

Przegapiony przez wszystkich gwiazdosz. Rósł na łące którą przeszliśmy całą grupą szukając pałeczek. Na łące rosły trzy owocniki. Pierwszego znalazłem ja, drugiego Gaborson, a trzeciego Grzybiorz. Gwiazdosz jeszcze nie oznaczony ale zapowiada się ciekawie.

od paź.2005

2. PO ZLOCIE - bardziej grzybowo

Wszystke fotki w fotoreportarzu:-)

od paź.2006

3. PO ZLOCIE - bardziej grzybowo

A mówiłam, że tylko margines wymieniłam!!!!!!!!!

od kwi.2004

4. PO ZLOCIE - bardziej grzybowo

A jeleniaki?

od lut.2007

5. PO ZLOCIE - bardziej grzybowo

Tomku jakiego Jeleniaka wykopałeś w Tomaszowie (dałeś mi jednego). Zrobiłem sobie fotę, ale nie wiem co to za gatunek. Może mi pomożesz. Chciałbym go zasegregować w swoich suszkach.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji