Poproszę moderatora o przeniesienie do Kuchni wątku o tytule powyższym, tj. "Włoska robota, czyli czy ktoś umie przyrządzić grzybki w ten sposób?" z działu "Rozmowy towarzyskie". A jeśli się nie uda, to poproszę bywalców działu kuchennego o pomoc i odpowiedź na pytanie j. w. zamieszczone w dziale rozmów towarzyskich.:-)
Cofam prośbę o przeniesienie wątku. Do bio-forumowej kuchni niemal nikt nie zagląda, większa szansa, że na pogawędkach ktoś odpowie. Ja też tak dawno tutaj nie byłam, że przy okazyjnej wizycie orientuję się w sytuacji. No, jak rany, życia pozamikroskopowego tutaj niewiele więcej niż na szkiełku przed zainstalowaniem właściwego preparatu. Co się stało?...
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)
⇒ szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji