bio-forum.pl

Koźlarz bruzdkowany

bez logowania - można przeglądać

od maj.2007
#0

1. Koźlarz bruzdkowany

Czy ktoś ma doświadczenia kulinarne związane z tym kozakiem? Zebrałem go pierwszy raz i nie wiem jak go przyrządzić...

(wypowiedź edytowana przez jurekli 05. września. 2007)

od kwi.2004
#0

2. Koźlarz bruzdkowany

Było to umieścić W kuchni.

Koźlarze? W sumie mi nie smakują. Można z nim robić wszystko: zupa, sos, farsz, smażone. Marynować.

Najlepiej łączyć z innymi grzybami. Takimi o zdecydowanym grzybowym smaku.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji