bio-forum.pl

Wędkarz i te sprawy

bez logowania - można przeglądać

od sie.2002

1. Wędkarz i te sprawy
19.cze.05 09:02
"pimpek"

Czy ktoś wie, co się dzieje z Naczelnym SpinMasterem III RP? Nie możliwe przeciez, żeby operacja nie poszła dobrze.....

Jest to znana w Polsce osoba, może ktos ma z nim kontakt @, tel., lub real-post? Boguś??

od maj.2003

2. Wędkarz i te sprawy
19.cze.05 10:50
Anna Kujawa "AniaK"

Nie wiem i się tez się niepokoję. Mówił, że po szpitalu się odezwie.

od wrz.2004

3. Wędkarz i te sprawy

Zawsze możesz wysłać wiadomość na priv.

(wiadomość edytowana przez spinczer 19. Czerwca. 2005)

od maj.2003

4. Wędkarz i te sprawy
19.cze.05 11:35
Anna Kujawa "AniaK"

wysłałam - bez odzewu:- (

od lip.2004

5. Wędkarz i te sprawy

Ja nie mam od paru lat żadnego kontaktu (namiaru):- (

od sie.2002

6. Wędkarz i te sprawy
20.cze.05 10:55
"pimpek"

No więc źle nie jest. Redakcja "Wiadomości Wędkarskich", do której zadzwoniłem twierdzi, że jest wszystko OK i Spin przyjeżdza do nich co miesiąc na zebrania redakcyjne i jest wszystko OKI.

Może odchorował się na grzybki?? <szok>

od wrz.2004

7. Wędkarz i te sprawy
23.cze.05 13:21
Maciej Malec "maciej_m"

A tak wogóle, to o kogo chodzi?

od sie.2002

8. Wędkarz i te sprawy
5.sie.05 20:12
"pimpek"

Maćku chodzi o usera "Spinmaster", który przestał się odzywać: ( Wygląda na to, że grzyby mu odeszły: (

od wrz.2004

9. Wędkarz i te sprawy

Ja zapytam inaczej...

Gdzie podział się Maciek?

Bo Bogdan się znalazł, będzie w poniedzialek.

od kwi.2004

10. Wędkarz i te sprawy

Pisałam do Maćka, ale nie odpowiada.: (. Może ma wakacje po ciężkiej sesji?

od lip.2002

11. Wędkarz i te sprawy

Witam wszystkich po długiej przerwie i dzięki za troskę:-)))) Operacja udała się jako tako, tyle że zaraz po niej zmieniałem lokum. No i z tego powodu, a i trochę w ramach rekompensaty po przejściach szpitalnych (wyyobraźcie sobie, że w parku szpitalnym w Piekarach Śl. nie rosnie żaden grzyb - nic, kompletnie!!!) mieszkałem parę miesięcy w górach, w domu bez internetu. Teraz już - niestety - czas wrócić do cywilizacji. Ale za to jakie ja tam grzyby ponamierzałem. I większość z Czerwonej Listy. Nie ma tego złego...

Pimpek - sekretarka w redakcji WW powiedziała mi że dzwoniłeś dopiero wczoraj - kiedy zapytałem:-))) Młoda jest jeszcze... A grzyby mi nie przeszły (szok) wręcz przeciwnie. Z ostatniego tygodnia który spędziłem nad Odrą w zielonogórskim, trzy dni pływałem po rzece, a cztery byłem w lesie. Czas chyba zmienić login.

od sie.2002

12. Wędkarz i te sprawy
30.sie.05 19:59
"pimpek"

Witaj Spin!

Cieszę się, i chyba mogę napisać w imieniu wszystkich: CIESZYMY SIĘ, że operaja się powiodła.

A to, że cieszymy się z Twojego powrótu na forum - to jest przecież oczywisye :)

Loginu nie zmieniaj, no chyba, że przefaksujesz papiery, że masz tytuły do tego upoważniające.... to wówczas albo kozikmaster albo lupkamaster no albo muszromofotomaster :)

od lip.2002

13. Wędkarz i te sprawy

Ja sie ciesze podwójnie:-))) Może wreszcie dowiem się co przez te parę miesięcy wygrzebałem w lesie. 15 kilo róznych atlasów niestety czasem nie wystarcza:-)))

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji