bio-forum.pl

Czy to Forum umiera?

bez logowania - można przeglądać

od lip.2004

1. Czy to Forum umiera?

Miałem dłuższą przerwę w kontaktach z Forum i zajrzałem przed chwilą a tu... pusto i cicho. Nie ma śladu po dawnej aktywności! Dawne wątki gdzieś pochowane a może całkiem wycięte? Szkoda! Do lasu już ciężko chodzić, więc chciałem chociaż dowiedzieć się czy po tych ostatnich deszczach coś tam jeszcze rośnie do zbierania? Kiedyś były raporty, mapy i w ogóle był ruch. Czy to już przeszłość?

To zdjęcie zrobiłem w Londynie w styczniu tego roku. Trochę to podobne do naszego barwinka ale jest to chyba inna roślina?

od paź.2009

2. Czy to Forum umiera?

Wszystko jest, raporty, mapy, doniesienia grzyby.pl

Bioforum też działa, może trochę inaczej niż kilka lat temu.

od lip.2004

3. Czy to Forum umiera?

Jak będę pamiętał, to się szerzej wypowiem (taka moja przypadłość pamięciowa):- (

Jedynie bio-forum. pl i grzybiarze. eu ostały się na "placu boju".

Na FB masz wszystko, więc...?

od cze.2010

4. Czy to Forum umiera?
27.cze.20 22:33
Piotr Grzegorzek

Nie jest pewny tegoroczny zlot. Covid to tylko jedno z usprawiedliwień. Swój zakątek, czyli Wędrówki z Grzegorzkiem karmię kolejnymi fotoreportażami. Ich liczba przekroczyła 4470. Poza tym botaniczne życie towarzyskie przeniosło się tutaj - atlas-roslin.pl

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji