bio-forum.pl

Nie moje grzybki

bez logowania - można przeglądać

od wrz.2006

1. Nie moje grzybki
1
2

Witam

Zrobiłem już kilka fotek grzybów w tym roku... ale uznałem że żadna sie nie nadaje do pokazania na tym forum... (kolega się uparł i to jego fotki) abym przedstawił jego ujęcia i poddał je Waszej ocenie.. więc czekam wraz z nim na komentarze.

Pozdrawiam Rydzek

PS. Zazdroszczę tym którzy będą na zlocie.

od paź.2005

2. Nie moje grzybki

Grzyby zawsze ciszą oko. Co do samej fotografii, to trudno mi sie wypowiadać. jesli to ma być opinia profesjonalna, to nim nie jestem, ale do profesjonalnych te foty nie należą. Jeśli to foty amatorskie - to w 1 ujeciu, ciekawy moment zrobienia fotki - jak słoneczko oświetla grzybka. Albo to był tak szczęśliwy traf:-)

Przepalanie fotek, to zmora dla amatorów. Sam nie potrafię tego uniknąć i raczej unikam focenia jasnych boków czy tła. Druga fotka - albo z lampy albo na słonecznym miejscu. Oczywiście że przepalona ale grzybki fajne:-)

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

3. Nie moje grzybki
14.sie.07 16:42
MS ("szkodnik")

Zdjęcia robione są bez lampy.

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji