bio-forum.pl

XIV ZLOT BIO-FORUM?

bez logowania - można przeglądać

od mar.2008

1. XIV ZLOT BIO-FORUM?

Czy chcemy dalej spotykać się w naszym gronie?

Ostatni Zlot bez Ani i Krzysia był jakiś "niepełny"

Ja osobiście chciałabym "wstrzelić" się w jakiś termin, który pasowałby większości. No i oczywiście miejsce też jest ważne.

od paź.2017

2. XIV ZLOT BIO-FORUM?

Czy Podlasie wchodzi w grę?

od sie.2010

3. XIV ZLOT BIO-FORUM?

No i co ze zlotem? Będzie czy też nie?

od gru.2003

4. XIV ZLOT BIO-FORUM?

Towarzystwo siedzi na FB;)

od sty.2008

5. XIV ZLOT BIO-FORUM?

a może by jednak wyjechać jak zwykle na jesieni? Ja mogę wszędzie. Bez zlotu w dawnej formule trochę smutno....

od mar.2008

6. XIV ZLOT BIO-FORUM?

To może Kaszuby? Prawdopodobnie w Swornych Gaciach były w tamtym roku "amerykany".

od sty.2008

7. XIV ZLOT BIO-FORUM?

Mi pasuje jak najbardziej, aby inni dołączyli....

od mar.2008

8. XIV ZLOT BIO-FORUM?

No i co z tym Zlotem?

od gru.2003

9. XIV ZLOT BIO-FORUM?

Robimy w Gaciach lub w Ocyplu w wąskim gronie, bo pewno KW pokrzyżował większość planów;) Termin - nie wiadomo jak będzie z opadami...

od mar.2008

10. XIV ZLOT BIO-FORUM?

Termin to najlepiej, żeby Ani pasował. Oczywiście jak będzie chciała z Krzysiem przyjechać?

od mar.2008

11. XIV ZLOT BIO-FORUM?

Czy termin 18-20 września byłby odpowiedni? No i miejsce - okolice Swornychgaci. Ośrodek "Psia Góra" - cena za osobę: 2 noclegi, śniadania i obiadokolacje - około 230 zł/osobę. Domki 4-osobowe, 2-pokojowe.

Proszę o zapisywanie się tutaj osób chętnych na to spotkanie.

(wypowiedź edytowana przez Malgi 28. czerwca. 2020)

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji