bio-forum.pl

Pimpek & Indigo 29-05-2005

bez logowania - można przeglądać

od sie.2002

1. Pimpek & Indigo 29-05-2005
29.maj.05 11:57
"pimpek"

No to z Indigo wybraliśmy się dzisiaj na zwiady. Mimo, że wyżej w górach jest mokro, to nie ma jeszcze konsumpcyjnych ilości grzybów.

Niesamowicie miło mnie zaskoczył koźlarz pomarańczowożółty, który rósł +/- 30cm w tym samym miejscu, w którym identyczny 01-06-2004 zwiastował początek sezonu :) No!!

Do niego dokoptowaliśmy kilka borowików ceglastoporych i na razie nie ma co szukać w górach, a niżej jest za sucho.

Na dzisiaj wieczorem i może na poniedziałek jest zapowiadany deszcz. Jeśli tak będzie, to za tydzień będzie ho-ho-ho albo i lepiej :)

mega

ps. Indi przesadził :)))

od lip.2004

2. Pimpek & Indigo 29-05-2005

e tam przesadził po prostu wiedziałem że muszę tam iść bo znalazłem w tym lasku rok temu prawdziwka :), no czekał na mnie borowik, trochę inny ale też borowik

ale niech tylko popada w tygodniu... w sobote się melduje znowu u Ciebie i wtedy sie będzie działo...

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji