bio-forum.pl

Uprawa boczniaka - jak zacząć ???

bez logowania - można przeglądać
uprawa grzyb.

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

1. Uprawa boczniaka - jak zacząć ???
11.lip.07 20:53
Rafał Krysiak ("rafalk")

Jestem w trakcie przygotowania hali produkcyjnej do produkcji boczniaka, hala ma powierzchnię 120m2 i zaplecze socjalne na sprzęt chłodniczy i grzewczy ok. 40m2. Prosze o informację jak urządza się taką hale jakie regały się stosuje i czy będzie to opłacalna produkcja.

Będę wdzięczny, za wszystkie informacje dotyczące przygotowania hali oraz hodowli boczniaka.

Proszę również o namiary na odbiorców z kujawsko - pomorskiego.

od lis.2006

2. Uprawa boczniaka - jak zacząć ???

Nie wiem czy ktoś pomoże Ci taką informacją, gdyż to forum zajmuje się grzybami zupełnie w celach niekomercyjnych [bf#90914]

Temat uprawy boczniaka, też się przewinął....

[bf#80714]

od maj.2008

3. Uprawa boczniaka - jak zacząć ???
19.maj.08 20:03
Karol Olszar "karol07"

Mam państwu do zaoferowania raz używane stojaki do uprawy boczniaka. Ilość stojaków to 62 szt. Na jeden stojak mieści się 16 kostek grzybni.

[pod podanym linkiem NIE MA już obrazka: 404\ Not\ Found]

pzdr

od lip.2009

4. Uprawa boczniaka - jak zacząć ???

Nie wiem skąd jesteś, ale w Wielkopolsce jest przemysłowy hodowca boczniaków gdzie sprzedawane są kostki na całą Polskę. Ja tam kupuje kostki do uprawy działkowej 9 zł za kostkę. To jest miejscowość Łobez koło Jaraczewa. Niestety nie znam telefonu i ich strony internetowej.

od paź.2009

5. Uprawa boczniaka - jak zacząć ???
15.paź.09 08:02
Dmian FEDEROWICZ "123"

Cciałbym dowiedziec sie od panstwa gdzie jesst skup boczniaka w województwie łódzkim

dawny uczestnik obecnie bez konta na forum

6. Uprawa boczniaka - jak zacząć ???
29.maj.10 21:21
Grzesiek ("grzesiek24")

Ja już zacząłem

grzesiek244.pinger.pl

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji