bio-forum.pl

Gołąbek wyborny?

bez logowania - można przeglądać

od kwi.2004
#0

1. Gołąbek wyborny?

Czy to będzie gołąbek wyborny? Twardy, zbity, aż chrupie. Wysyp biały, blaszki białe.

od kwi.2004
#0

2. Gołąbek wyborny?

:). Tak.

od maj.2003
#0

3. Gołąbek wyborny?
9.lip.07 09:16
Anna Kujawa "AniaK"

I co? był wyborny w smaku też? Według mnie najlepsze są smażone na tłuszczu i na chleb:-)

od kwi.2004
#0

4. Gołąbek wyborny?

Tak, są przepyszne! Na surowo, uduszone w mikrofali. Połozony na ziemniaczkach i mięsku surowy, posolony i 10 minut w mikrofali. Duszony w masełku, duszony bez niczego. Po prostu wyborny. Masa tego w tym roku rośnie pod domkiem. Faktycznie zbieram po kilka sztuk kilka razy dziennie. Wychodzą z ziemi, jak szalone. Po uduszeniu są twardziutkie, chrupiące i jaśniutkie. :).

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji