bio-forum.pl

Tęcza

bez logowania - można przeglądać

od wrz.2006

1. Tęcza

Sorki za jakość fotek, ale były robione telefonem... nie mogłem się powstrzymać aby Wam tego nie pokazać:-)

Dawno się nie odzywałem... mam nadzieję to nadrobić

od kwi.2004

2. Tęcza

Cudne, cudne! Ja jeszcze nie mam tęczy wśród swoich zdobyczy fotograficznych. 😊

od lis.2005

3. Tęcza
tęcza

No to wysyłam swoją tęczę. Zdjęcie robione dokładnie w południe 14 stycznia 2007r. Z miejsca, skąd robione było zdjęcie jest jeszcze tylko około 100 m do głównej bramy wjazdowej Ośrodka, gdzie odbędzie się nasz I Zjazd Bio-Forum.

Trwała zaledwie kilkanaście sekund. Tylko tyle zdołałem uchwycić...

od gru.2003

15 minut z... burzy

i po burzy...

od lip.2007

5. Tęcza
tęcza

A to moja tęcza.

od lip.2007

6. Tęcza
tęcza

Tęczę fotografowałam nie raz. To jedna z nich - niepolska. Zdjęcie zrobione na wyspie Skye w Szkocji we wrześniu zeszłego roku.

od cze.2007

7. Tęcza
27.lip.07 13:21
Justyna "jkakolewska"
tęcza i drzewo

Ja też postanowiłam pokazać wam swoją tęczę po burzy (gdzieś na początku czerwca). Wspaniale wyglądało to drzewo oświetlone przez zachodzące słońce.

od wrz.2006

8. Tęcza

Margo-a wygląda jak Polska :) i też podwójna jak te moje - aa i nawet kolory takie same hahahaha

⇒ dodaj wypowiedź
to strona wątku; nowy wątek/zapytanie można dodać na stronie działu lub w innym dziale forum
bio-forum.pl służy nam od 2001 roku; swój kształt zawdzięcza prostym zasadom:
Trzymamy się tematu forum. Nie drażnimy się. Ma być miło :)szerzej o zasadach i coś jak regulamin
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji