bio-forum.pl Zaloguj Wyloguj Edycja Szukaj grzyby.pl atlas-roslin.pl
Suszyć czy zamrażać???
« » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#48
od sierpnia 2006

2007.02.11 17:27 Edytuj wypowiedŸ Usuń wypowiedŸ

Marcin theman (makitheman)
Podejrzewam, że gdzieœ na forum to pytanie padło... Ale przypomniałem sobie o tym podczas wczorajszej zupy mojej tesciowej... Miała całe grzybki...

#13
od lipca 2004

2007.06.01 18:12 Edytuj wypowiedŸ Usuń wypowiedŸ

Jan W. Giedroyć (jan)
Suszyć oraz zamrażać. Zależy, co do czego. Czosnaczek suszony to poezja, mrożony tragedia dla lodówki.
« » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Kontakt Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji