bio-forum.pl Zaloguj Wyloguj Edycja Szukaj grzyby.pl atlas-roslin.pl
Lejkówka wonna
« » bio-forum.pl « W kuchni « starsze wątki (do 27 października 2011) «

#3658
od kwietnia 2004

2006.11.28 10:00 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Lejkówka wonna usmażona w cieście jest ohydna. Proszę nawet nie próbować.
i

#860
od kwietnia 2006

2006.12.03 21:13 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Marek Zychla (konik)
A gdzie miejsce na starą prawdę: "każdy ma swój gust"? :-) Może komuś posmakowałaby :-) Ja Ci wierzę i próbować nie będę :-)
i

#3845
od kwietnia 2004

2007.05.25 09:17 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Z miłego zapachu robi się taki jakiś nadzapach, który nie ma nic wspólnego ze smakiem. Konsystencja twarda. Nie do przełknięcia. Jakbyś pił perfumy o pięknym owocowym zapachu.
i

#389
od września 2008

natomiast zrobona w oleju po włosku daje sie skonsumować

musi zostać odgotowana traci wtedy troce swój anyżkowy aromat
ja ja wymieszałem z innymi grzybami
a do oleju dodaje sie jeszcze czosnku i ziół

było OK
« » bio-forum.pl « W kuchni « starsze wątki (do 27 października 2011) «
Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Kontakt Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji