bio-forum.pl Zaloguj Wyloguj Edycja Szukaj grzyby.pl atlas-roslin.pl
Zapraszam na ucztę
« » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
i

#241
od sierpnia 2005

Każdy przyrządza, jak chce, a więc... smacznego. A jakby go przyrządzić?



(wiadomość edytowana przez cherryzoltodzioba 06.czerwca.2006)
i

#3122
od kwietnia 2004

2006.06.05 08:12 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
ŻÓŁciak siarkowy?
Wymocz, bo kwaśne. Obierz ze skórki, posól. Zamocz w cieście dowolnym i smaż. Najlepsze na drugi dzień na zimno.
i

#247
od sierpnia 2005

Przyrządziłam, według Twoich wskazówek, z tym, że nie zatapiałam w cieście, tylko zrobiłam sznycle. Mi jakoś 'nie podchodzi' za to mężowi smakowało, nawet pies dostał śnilotoku na jego widok! Wcianał aż mu się uszy trzęsły, tzn psu oczywiście :0)
i

#3143
od kwietnia 2004

2006.06.07 07:50 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
No więc pierwszego dnia po usmażeniu też mi nie smakowały, ale na drugi dzień na zimno były dobre.. Napisałam Ci.
« » bio-forum.pl « W kuchni « Archiwum «
Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Kontakt Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji