#412
od października 2007
Krzysztof fajna relacja i fotki. Jak długo smażyć te kołpaki bo zasmakowały mi i może sam zdecyduje się je przyrządzić?Mam je w paru miejscach ,przy ruchliwej drodze niestety.
#2182
od października 2005
Janku - nie pytaj jak długo, nikt na zegarek nie patrzy. Zarumień i gotowe :-)
I bardzo nam - oczywiście - smakowało.
#2212
od października 2005
Niestety u nas w tym roku nawet nie obrodziło czernidłakiem. Znalazłem jedno miejsce, wystarczyło na 1 słoiczek pół litrowy. Jedyny ten słoik oddałem na aukcję harytatywną dla naszych dzieciaków z Domu Dziecka w Białochowie ( nasz portal wedkarski ma te dzieci pod opieką ). Można aukcję zobaczyć na
www.pogawedki.wedkarskie.pl ( aukcja nr5 ). Cena jest już wysoka a tak wygląda słoiczek:
W aukcji mają prawo brać udział, tylko zarejestrowane osoby na PW :-(