#2422
od kwietnia 2004
W tym sezonie znalazłam masę borowików omglonych. Część z nich zamarynowałam. Są bardzo smaczne i twarde. Tracą swój granatowy kolor. Zrobię też z samych borowików omglonych zupę grzybową na Wigilię i podzielę się z Wami wrażeniami.
#273
od sierpnia 2004
Myślę, że czas najwyższy podzielić się grzybowymi przepisami. Zaraz grudzień-miesiąc Świąteczej atmosfery.
Jola zacznij!!! Praktykę masz nietuzinkową - oczywiście nie mam na myśli "zjadłam mleczaja chrząstkę" ;-))))), choć nie ździwyłbym się jakbyś napisała jak go należy przyżądzić na Święta. :-)))
(wiadomość edytowana przez Marcos 27.listopada.2005)
#274
od sierpnia 2004
Nie gniewam się Jolu i nie musisz pisać drugi raz, bo to był oczywiście żart, a przepisy Twoje na chrząstkę znam, bo czytałem. :-)))