bio-forum.pl Zaloguj Wyloguj Edycja Szukaj grzyby.pl atlas-roslin.pl
Łuszczaki zmienne
« » bio-forum.pl « W kuchni « starsze wątki (do 27 października 2011) «

#13
od lipca 2008

2008.09.12 13:18 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Teresa Filipowiak (tessa)
Gotowane kilka minut, a potem cebulka na masełko i jak sie zeszkli to łuszczaki do cebulki też na kilka minut. Następnym razem spróbuję tylko na masełku z cebulką bez gotowania.

#17
od września 2006

2008.09.12 13:39 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Leszek (lester)
Ja osobiście łuszczaki zmienne wrzucam bez obgotowywania bezpośrednio na patelnię z masłem z odrobiną oliwy z oliwek i duszę w sosie własnym pod przykrywką jakieś dziesięć minut. Potem tylko bułka z masłem i raj w gębie....:)))

#5426
od kwietnia 2004

2011.05.18 15:32 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Ja też żadnych grzybów nie obgotowuję. Chyba, że do marynaty.

#284
od lipca 2008

2011.05.19 14:52 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Teresa Filipowiak (tessa)
Ja juz też nie
i

#464
od września 2008

a ja obgotowuje
opieńki i ceglaki
i pare in

łuszczaki ostatniow mieszaninie z podgrzybkami {kaszubskimi}
w smietanie suuuperrrr
« » bio-forum.pl « W kuchni « starsze wątki (do 27 października 2011) «
Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Kontakt Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji