No znalazłem w końcu Lejkowce... Pytanie z czym to się je?
#57
od sierpnia 2007
Suszone do zupy grzybowej, jako farsz do np. pierogów. Ja tak jadłem, ale chętnie posłucham pomysłów kulinarnych innych Forumowiczów.
#221
od sierpnia 2006
No dobra, usmażyłem... PYCHOTA!!!
Zajęły drugie miejsce w rankingu, spychając rydza na 3 miejsce :)
1 Kurki
2 Lejkowiec dęty
3 Rydz
No ale czekam na doświadczenia innych...
#231
od sierpnia 2006
Nakarmiłem swoich gości pizzą z lejkowcami i rydzami... Chwalili, że ten smak jakiś taki inny, lepszy, że gdzie ja takie fajne pieczarki kupiłem? :D
Nie mówiłem im nic, zajadywali się aż im się uszyska trzęsły!!!
Jestem pod wrażeniem lejkowców, podoba mi się, że jak juź rosną to można od razu kilkadziesiąt do koszyka wsadzić, że ludziska ich nie zbierają, no i że smakują tak bosko...