Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Gołąbek czerwony
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2017 « starsze wątki (do 19 listopada 2017) «

#1148
od września 2013

2017.11.14 18:22 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Janina Fus (inga)
dość ciężki, niezbyt kruchy, słaby nieprzyjemny zapach, bez smaku, ale posmak pozostaje

#1149
od września 2013

2017.11.14 18:28 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Janina Fus (inga)
Pomyliłam się. ten opis dotyczy innego gołąbka
Czerwony jest kruchy, lekki, bez zapachu, bardzo piekący, jak pieprz.

#1150
od września 2013

2017.11.14 18:31 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Janina Fus (inga)

#3213
od listopada 2008

2017.11.14 19:37 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

ala mikołaj (wink)
Pewnie Russula silvestris
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2017 « starsze wątki (do 19 listopada 2017) «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji