Fajnie!Dziś już jest 2 na plusie,za dwa dni zobaczę.Dzięki.
#178
A co się przyrządza z ucha bzowego? Zupę, sos? Nigdy tego nie zbierałam....
:o(
#679
Całą gamę potraw znajdziesz w kuchni chińskiej, albo japońskie.
Tam występuje pod nazwą jako: Mu, albo Mun.
Uszak jest bez smaku i zapachu.
Nie wiem czum można się zachwycać w jego spożywaniu? Widać, że może mało wiem.
#181
To może niektórzy znajdują przyjemność w samym ... gryzieniu tych grzybów...? Może to dziwnie zabrzmi ale ja np. (pomijając niewątpliwe w tym przypadku walory smakowe) uwielbiam "chrupać" kurki....
:o)
#680
Elma, fakt to może sprawiać przyjemność niektórym.
Jak dla niektórych świńskie ucho w salcesonie.
Gusta wszak są różne. A to i dobrze.
#182
Nie cierpię salcesonu i ozorków w sosie...Poza tym jestem wszystkożerna. Może jednak i uchem bzowym dać sobie w takim razie spokój...??
:o)
Bogdan w tej chwili leje deszcz i jest 5 w plusie i co jakiś czas się przejaśnia.