Główna Zaloguj Wyloguj się Załóż Edycja Szukaj Kontakt grzyby.pl atlas-roslin.pl
Amanita
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2006 « Archiwum 2006 sierpień «
i

#268
od sierpnia 2005

Kto weźmie na siebie 'odpowiedzialność' i powie, że mogę je jeść, bo to czerownawe/ czerweniejące?
Patelnia czeka, ślinka leci... :)

#0

2006.08.25 22:54 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

hribsatan
jedz spokojnie to czerwonawe

#3555
od maja 2003

2006.08.26 15:23 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Anna Kujawa (ania)
i co? żyjesz???
smakowały?

Czerwieniejące.
i

#269
od sierpnia 2005

Jeszcze żyjemy :D Dopiero co skonsumowaliśmy.
A wyglądało to tak:

Mężowi najlepiej smakował jako mushroomburger, czyli muchomor między kromkami chleba. Może to nie nasza ostatnia wieczerza :D
i

#3323
od kwietnia 2004

2006.08.28 15:44 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Mniam! Zrób na drugi raz kartoflaneczkę ze sporą ilością wcześniej podduszonych, pokrajanych muchomorków z cebulką. Niech się kartofelki troszkę rozgotują. Do tego śmietanka.
i

#288
od września 2008

ciekawe mushroomburger

może spolszczony

muchomorburger

;)

#2485
od października 2005

Za dużo tych literek M. Żle się czyta. Może jednak jak mykolodzy - amanitaburger :-)
« Poprzedni Następny » bio-forum.pl « Jaki to grzyb? Mykologia « Archiwum - starsze wątki « Archiwum 2006 « Archiwum 2006 sierpień «
Czy jesteś pewien/pewna, że masz coś (rzeczowego) do dodania?

Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopuj link Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji