tak - pierogi sa z nich pyszne
Trochę oleju do masełka, na tym zeszklić cebulkę, dodać opłukane grzybki bez gotowania, kilka minut i gotowe. Można dodać jajka i zrobić z tego pyszną jajecznicę, można położyć na kanapkę, można położyć na bułkę, na to plasterek sera i zapiec. W każdej postaci dobry. U mnie w tym roku jest go dużo i bardzo mnie to cieszy.
A jak wolisz?
Z mięskiem czy bez, bo u mnie z powodu wysokiej temperatury "wkładek mięsnych" od cholery:-))
Nawet majówka w tym roku już prawie cała zaczerwiona:-(
Dzięki za potwierdzenie:-)
#4909
od kwietnia 2004
Tak, to twardzioszek przydrożny. Jest bardzo smaczny. Można z niego robić chyba wszystko. Tylko pewnie w marynacie jest do niczego. Bo nie ma co ugryźć. :-)
Trzech na jednego:-)))
Nie mam wyjścia, będę musiał w tym roku spróbować sam coś z niego upitrasić:-)