#3729
od stycznia 2007
Kolorki trochę zażółcone, tak więc to może być niecelny strzał ta moja podpowiedź, ale może to któryś z twardziaków, np. twardziak łuskowaty?
#679
od października 2007
Twardziak łuskowaty.Co do konsumpcji...kup sobie lepiej gumę do żucia.
Jacek stwierdzenie super. Guma zdecydowanie smaczniejsza :))
No więc twardziak łuskowaty najlepiej pasuje
czy ktos z was spotyka gdzieś ( poza sklepem Piotr i Paweł)
Twardziaka Shii-take ?
dzieki za podpowiedż kulinarną - chyba sobie daruję
zwłaszcza że sezon już w pełni i można znaleźć coś naprawde smacznego
#319
od grudnia 2005
tak, swoje shii-take wyhodowałem z kostki z grzybnią
mnóstwo zabawy i własne sitaki :)
Ten twardziak a były dwa po rozmrożeniu i usmażeniu nie był az taki gumowaty
Ten młodszy po małej próbce stwierdzam ze smak całkiem ok.
ucho bzowe przytargałem do ogrodu razem z kawałkiem bzu czekam na jesienny wysyp ale już wiosną podlewałem i zajął już inne gałezie.
cierpliwie czekam co dalej
Do : raptang !!!!
wyslij prosze coś na maila do mnie chciałem pogadać o doswiadczeniach z
hodowlą shii-take