bio-forum.pl Zaloguj Wyloguj Edycja Szukaj grzyby.pl atlas-roslin.pl
Koźlarz bruzdkowany
« » bio-forum.pl « Grzybobranie « starsze wątki (do 03 września 2017) « Archiwum « Archiwum 2007 «

#4
od maja 2007

2007.09.05 10:46 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jurek Szypuła (jurekli)
Czy ktoś ma doświadczenia kulinarne związane z tym kozakiem? Zebrałem go pierwszy raz i nie wiem jak go przyrządzić...

(wypowiedź edytowana przez jurekli 05.września.2007)
i

#4015
od kwietnia 2004

2007.09.05 12:08 Edytuj wypowiedź Usuń wypowiedź

Jolanta Kozak (jolka)
Było to umieścić W kuchni.
Koźlarze? W sumie mi nie smakują. Można z nim robić wszystko: zupa, sos, farsz, smażone. Marynować.
Najlepiej łączyć z innymi grzybami. Takimi o zdecydowanym grzybowym smaku.
« » bio-forum.pl « Grzybobranie « starsze wątki (do 03 września 2017) « Archiwum « Archiwum 2007 «
Główna Ostatnia doba Ostatni tydzień Szukaj Instrukcja Kopiuj link Kontakt Administracja
ta strona używa plików cookie — więcej informacji